Osmose Apparaat:

Een Osmose Apparaat is de ideale manier om het meest zuivere water uit uw kraan te krijgen.
Bij omgekeerde osmose worden alle slechte stoffen uit het water geperst waardoor u het meest zuivere water krijgt. Hierdoor wordt het 99,9% zuiver water en bent u zeker dat u geen schadelijke stoffen binnenkrijgt. Denk maar eens na voor hoeveel dingen u kraanwater gebruikt. Zo wordt het gebruikt om te drinken, om thee en koffie te zetten, om eten te wassen enz. Door een osmose apparaat te installeren verbetert de kwaliteit en de smaak van al het bovengenoemde.

Hoe werkt het:

Een osmose systeem is een systeem dat bestaat uit verschillende filters die op je juiste volgorde geplaatst zijn. Hierin wordt begonnen met een grof filter en vervolgens wordt de filter steeds fijner. Als laatste wordt het water door een osmose membraam volledig gezuiverd, zodat er alleen nog maar schoon drinkwater overblijft. U kunt nu genieten van water dat smaakt alsof het direct uit een waterbron komt.

BioSave levert en monteert het systeem:

BioSave levert en monteert het systeem, indien gewenst. De montage kan natuurlijk ook in eigen beheer worden gedaan. Het systeem is makkelijk onder het aanrechtblad te monteren en de kraan die wordt meegeleverd, kan naast de bestaande kraan gemonteerd worden. Indien u bij BioSave het systeem bestelt en u wilt ook dat de montage door ons verzorgd wordt, dan rekenen wij hier zeer aantrekkelijke tarieven voor.

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie,
bel dan 06-14330180

U kunt ook een email sturen naar info@biosave.nl en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.