Welkom:

BioSave is een bedrijf met vele jaren ervaring in de schoonmaakbranche en is een  gevestigde naam in de regio. Wij leveren al jarenlang kwalitatieve schoonmaakdiensten en bijhorende facilitaire diensten tegen nette tarieven. BioSave is een milieubewust schoonmaakbedrijf en maakt daarom gebruik van biologische- en ecologische schoonmaakmiddelen. Wij houden de tarieven scherp, zonder enige verlies van kwaliteit in het werk dat geleverd wordt. Wij hebben passie in ons werk en dit laten we tot uiting komen in het resultaat. 

Waarom BioSave:

BioSave was ooit begonnen doordat de tijd niet werd gegeven om kwalitatief schoonmaakwerk te leveren. Indien je passie hebt voor je werk, werkt dat frustrerend. Wij geloven dat kwalitatief schoonmaakwerk het recht is van onze klanten, zij hebben tenslotte BioSave het vertrouwen gegeven. Wij beseffen natuurlijk ook dat kwalitatief schoonmaakwerk niet veel langer mag duren dan normaal en daarom werken wij alleen met gemotiveerd personeel, maken we alleen gebruik van biologische- en ecologische schoonmaakmiddelen en maken we gebruik van moderne gereedschappen. Nog een manier om de kwaliteit en de snelheid hoog te houden is het gebruik maken van stoomreiniging in natte ruimtes en bedrijfskeukens. Wij heten u graag welkom en hebben daarom in het 1e jaar twee aanbiedingen voor u.

Werkgebied:

Naast actief te zijn als schoonmaakbedrijf in Rijsenhout, zijn we ook werkzaam als schoonmaakbedrijf in Haarlem, Hoofddorp, Oegstgeest, Amstelveen, UithoornAalsmeer, Heemstede, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en alle andere omliggende plaatsen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende afspraak.

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie,
bel dan  06-14330180

U kunt ook een email sturen naar info@biosave.nl  en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.