Regulier schoonmaakwerk:

Het reguliere schoonmaakwerk van BioSave bestaat onder andere uit dagelijks schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld winkelpanden, kantoorpanden, winkels, showrooms, bedrijfsgebouwen, scholen en instellingen. Voor een goede klimaat op de werkvloer is een schone werkomgeving van essentieel belang. Verder draagt  een schone werkomgeving bij aan de gezondheid, heeft het een positief effect op de productiviteit en de representatieve uitstraling van uw bedrijf. Bij BioSave weten we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom zijn we naast dagelijkse- en periodieke schoonmaak, ook op oproepbasis in te schakelen. Naast schoonmaakwerk voeren we ook kleine klussen uit en leveren we osmose apparatuur.

Stoomreiniging:

Naast de reguliere schoonmaakmiddelen en schoonmaaktechnieken maken wij ook gebruik van stoomreiniging. De voordelen hiervan zijn onder andere dat bacteriën sneller gedood worden, het geen chemische middelen bevat, je makkelijker bij moeilijke plekken komt, het desinfecteert en het veel sneller werkt. Hierdoor kunnen we dus veel meer werk leveren, in veel minder tijd. Deze techniek wordt voornamelijk in natte ruimtes en bedrijfskeukens gebruikt.

Wilt u meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak inplannen, neem dan contact met ons op. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio van Rijsenhout in bijvoorbeeld Haarlem, Hoofddorp, Oegstgeest, Amstelveen, UithoornAalsmeer, Heemstede, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en alle andere omliggende plaatsen.

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie,
bel dan  06-14330180

U kunt ook een email sturen naar info@biosave.nl en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.