Schoonmaakbedrijf Badhoevedorp

u bent op zoek naar een vertrouwd- en gecertificeerd Schoonmaakbedrijf voor Badhoevedorp? Welkom bij BioSave, uw schoonmaakbedrijf voor Badhoevedorp. BioSave is een schoonmaakbedrijf werkzaam in Badhoevedorp, met vele jaren ervaring in de schoonmaakbranche en met een gevestigde naam in de regio. Als schoonmaakbedrijf leveren we al jarenlang kwalitatieve schoonmaakdiensten en bijhorende facilitaire diensten tegen nette tarieven.

BioSave is een milieubewust schoonmaakbedrijf en maakt daarom alleen gebruik van biologische- en ecologische schoonmaakmiddelen. Wij houden de tarieven scherp, zonder enige verlies van kwaliteit in het werk dat geleverd wordt. Als schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp en omgeving hebben wij passie in ons werk en dit laten we tot uiting komen in het resultaat. Of u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp of in de regio, BioSave is uw vertrouwde partner.

Schoonmaakbedrijf Badhoevedorp - passie voor kwaliteit

Ooit was Biosave begonnen vanwege de tijd die niet werd gegeven om kwalitatief schoonmaakwerk te kunnen leveren. Voor diegenen die passie hebben in het werk, werkt dat frustrerend. Wij geloven namelijk dat kwalitatief schoonmaakwerk het recht is van onze klanten, zij hebben immers BioSave het vertrouwen gegeven om goed schoonmaakwerk te leveren.

Daarentegen beseffen wij natuurlijk ook dat kwalitatief schoonmaakwerk niet langer mag duren dan normaal en daarom werken wij alleen met gemotiveerd personeel, maken we gebruik van biologische- en ecologische schoonmaakmiddelen en maken we gebruik van moderne gereedschappen. Voor natte ruimtes en bedrijfskeukens maken we gebruik van stoomreiniging om zo de kwaliteit en de snelheid hoog te houden. Wij heten u graag welkom en hebben daarom in het 1e jaar twee aanbiedingen voor u.

Regulier schoonmaakwerk

Onder het regulier schoonmaakwerk van BioSave valt onder andere het dagelijks schoonmaakonderhoud van winkelpanden, kantoorpanden, winkels, showrooms, bedrijfsgebouwen, scholen en instellingen. Voor een goede klimaat op de werkvloer is een schone werkomgeving van essentieel belang. Ook draagt een schone werkomgeving bij aan de gezondheid en heeft het een enorm positief effect op de productiviteit en de uitstraling van uw bedrijf.

Bij BioSave weten we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom zijn we naast dagelijkse- en periodieke schoonmaak, ook op oproepbasis in te schakelen. Naast schoonmaakwerk voeren we ook kleine klussen uit en leveren we osmose apparatuur.

Werkgebied

Naast actief te zijn als schoonmaakbedrijf Badhoevedorp, zijn we ook werkzaam als schoonmaakbedrijf in Haarlem, Hoofddorp, Oegstgeest, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Heemstede, Nieuw-Vennep en alle andere omliggende plaatsen.Neem gerust contact op voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende afspraak om de opties te bekijken om BioSave in te schakelen als schoonmaakbedrijf Badhoevedorp.

Schoonmaakbedrijf Badhoevedorp

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over BioSave inschakelen als schoonmaakbedrijf Badhoevedorp, bel dan 06-14330180

U kunt ook een email sturen naar info@biosave.nl en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.