Schoonmaakbedrijf Nieuw Vennep

U heeft een professioneel Schoonmaakbedrijf nodig in Nieuw-Vennep? Welkom bij BioSave, uw schoonmaakbedrijf voor Nieuw-Vennep. BioSave is een schoonmaakbedrijf met vele jaren ervaring in de schoonmaakbranche en is een  gevestigde naam in de regio. Als schoonmaakbedrijf leveren we al jarenlang kwalitatieve schoonmaakdiensten en bijhorende facilitaire diensten tegen nette tarieven.

Wij zijn werkzaam als milieubewust schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep en maken daarom alleen gebruik van biologische- en ecologische schoonmaakmiddelen. Wij houden de tarieven scherp, zonder enige verlies van kwaliteit in het werk dat geleverd wordt. Als schoonmaakbedrijf voor Nieuw-Vennep en omgeving hebben wij passie in ons werk en dit laten we tot uiting komen in het resultaat. Of u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep of in de regio, BioSave is uw vertrouwde partner. Neem contact op.

Schoonmaakbedrijf Nieuw Vennep met passie voor kwaliteit

Een goede reden om ons in te schakelen als schoonmaakbedrijf Nieuw-Vennep, is vooral de passie die wij hebben voor het vak. Ooit was Biosave begonnen vanwege de tijd die niet werd gegeven om kwalitatief schoonmaakwerk te kunnen leveren. Voor diegenen die passie hebben in het werk, werkt dat frustrerend. Wij geloven namelijk dat kwalitatief schoonmaakwerk het recht is van onze klanten, zij hebben immers BioSave het vertrouwen gegeven om goed schoonmaakwerk te leveren.

Daarentegen beseffen wij natuurlijk ook dat kwalitatief schoonmaakwerk niet langer mag duren dan normaal en daarom werken wij alleen met gemotiveerd personeel, maken we gebruik van biologische- en ecologische schoonmaakmiddelen en maken we gebruik van moderne gereedschappen. Voor natte ruimtes en bedrijfskeukens maken we gebruik van stoomreiniging om zo de kwaliteit en de snelheid hoog te houden. Wij heten u graag welkom en hebben daarom in het 1e jaar twee aanbiedingen voor u.

Schoonmaakbedrijf Nieuw-Vennep - regulier schoonmaakwerk

Onder het regulier schoonmaakwerk van BioSave valt onder andere het dagelijks schoonmaakonderhoud van winkelpanden, kantoorpanden, winkels, showrooms, bedrijfsgebouwen, scholen en instellingen. Voor een goede klimaat op de werkvloer is een schone werkomgeving van essentieel belang. Ook draagt een schone werkomgeving bij aan de gezondheid en heeft het een enorm positief effect op de productiviteit en de uitstraling van uw bedrijf.

Bij BioSave weten we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom zijn we naast dagelijkse- en periodieke schoonmaak, ook op oproepbasis in te schakelen. Naast schoonmaakwerk voeren we ook kleine klussen uit en leveren we osmose apparatuur.

Schoonmaakbedrijf Nieuw Vennep - werkgebied

Naast actief te zijn als schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep, zijn we ook werkzaam als schoonmaakbedrijf in Haarlem, Hoofddorp, Oegstgeest, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Heemstede, Badhoevedorp en alle andere omliggende plaatsen.Neem gerust contact op voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende afspraak om BioSave in te zetten als schoonmaakbedrijf Nieuw-Vennep.

Schoonmaakbedrijf Nieuw-Vennep

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over BioSave inschakelen als schoonmaakbedrijf Nieuw-Vennep, bel dan 06-14330180

U kunt ook een email sturen naar info@biosave.nl en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.