Schoonmaakbedrijf Uithoorn

U bent op zoek naar een Schoonmaakbedrijf voor Uithoorn? Welkom bij BioSave, uw schoonmaakbedrijf voor Uithoorn en regio. BioSave is een schoonmaakbedrijf met vele jaren ervaring in de schoonmaakbranche en is een  gevestigde naam in de regio. Als schoonmaakbedrijf leveren we al jarenlang kwalitatieve schoonmaakdiensten en bijhorende facilitaire diensten tegen nette tarieven.

Wij zijn werkzaam als milieubewust schoonmaakbedrijf in Uithoorn en maken daarom alleen gebruik van biologische- en ecologische schoonmaakmiddelen. Wij houden de tarieven scherp, zonder enige verlies van kwaliteit in het werk dat geleverd wordt. Als schoonmaakbedrijf voor Uithoorn en omgeving hebben wij passie in ons werk en dit laten we tot uiting komen in het resultaat. Of u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Uithoorn, of in de regio, BioSave is uw vertrouwde partner.

BioSave inschakelen als Schoonmaakbedrijf Uithoorn

Een goede reden om BioSave in te schakelen als schoonmaakbedrijf Uithoorn, is vooral de passie die wij hebben voor het vak. Ooit was Biosave begonnen vanwege de tijd die niet werd gegeven om kwalitatief schoonmaakwerk te kunnen leveren. Voor diegenen die passie hebben in het werk, werkt dat frustrerend. Wij geloven namelijk dat kwalitatief schoonmaakwerk het recht is van onze klanten, zij hebben immers BioSave het vertrouwen gegeven om goed schoonmaakwerk te leveren.

Daarentegen beseffen wij natuurlijk ook dat kwalitatief schoonmaakwerk niet langer mag duren dan normaal en daarom werken wij alleen met gemotiveerd personeel, maken we gebruik van biologische- en ecologische schoonmaakmiddelen en maken we gebruik van moderne gereedschappen. Voor natte ruimtes en bedrijfskeukens maken we gebruik van stoomreiniging om zo de kwaliteit en de snelheid hoog te houden. Wij heten u graag welkom en hebben daarom in het 1e jaar twee aanbiedingen voor u.

Schoonmaakbedrijf Uithoorn - diensten

BioSave kunt u terecht voor het schoonmaken van bedrijfsgebouwen, het schoonmaken van scholen, het schoonmaken van showrooms, van kantoorpanden, van winkels enz. Wij zijn enorm flexibel in onze aanpak. Zo kunt u ons dagelijks- en periodiek inzetten voor het reguliere schoonmaakwerk, maar u kunt ons ook op oproepbasis inzetten. Kortom, passen we ons volledig aan op uw agenda. Door de jaren heen hebben wij ons ook gespecialiseerd in het uitvoeren van kleine klussen, omdat we dit vaak tegenkwamen tijdens het schoonmaakwerk. Komen we dit dus ook bij u tegen, dan kunnen wij dat (in overleg) ook voor u meepakken. Zo houdt u alles onder één dak en bespaart u ook op de kosten. BioSave is ook een leverancier van Osmose Apparatuur, voor maximaal schoon drinkwater uit de kraan. Wij leveren en monteren deze. BioSave is meer dan een standaard schoonmaakbedrijf voor Uithoorn. Overtuigd? Neem contact op.

Werkgebied

Naast actief te zijn als schoonmaakbedrijf in Uithoorn, zijn we ook werkzaam als schoonmaakbedrijf in Haarlem, Hoofddorp, Oegstgeest, Amstelveen, Aalsmeer, Heemstede, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en alle andere omliggende plaatsen. Plan vandaag nog een afspraak in om BioSave in te schakelen als schoonmaakbedrijf Uithoorn.

Schoonmaakbedrijf Uithoorn

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over BioSave inschakelen als schoonmaakbedrijf Uithoorn, bel dan 06-14330180

U kunt ook een email sturen naar info@biosave.nl en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.